fredag den 13. juli 2012

Sommerens Trends: Maxikjoler

Hej!


Jaah, som mange har jer sikkert har bemærket og forhåbenligt også nydt af, er maxikjoler en af sommerens helt store hit. 
Derfor har jeg fundet et par super flotte, og ret forskellige maxikjoler, som i klart bør tjekke ud. Og så skal prisen selvfølgeligt heller ikke være for dyr - vi ved jo aldrig hvor længe trenden holder. 






Denne super flotte og meget farverige kjole er fra Warehouse som kan købes her Boozt koster 449 kr. Den er perfekt til en tur på stranden med en kæmpe, stråsolhat på hovedet, et par oversize solbriller og et par farverige klipklapper til. Og så skal der selvfølgeligt også bæres en smuk strandtaske til, hvor en matchende stråtaske vil være perfekt. Gerne en med fx. lyserødt bånd på (så den også matcher kjolen lidt).










Denne maxikjole er fra mærket Oasis, som især har slået igennem på asos. Kjolen kan købes på ASOS og koster 380 kr. Dette er helt sikkert en af mine favoritter. Jeg er vild med mønsteret på kjolen og så  er jeg også mest til maxikjoler med halterneck og bandeaulignende overdel. 
Ligesom på billedet, passer kjolen nok bedst til søde, enkle stiletter - nok helst sort, men kan også dresses med sorte ballerinaer. Sorte store smykker (armbånd og øreringe - ikke halskæder) passer også rigtig godt til kjolen. Pas på med at blande andre farver ind i looket, da kjolens mønster giver et godt spil alene. Det bliver hurtigt bare en sjov sammenblanding af farver og mønstrer. 








Denne flotte, enkle kjole fra et af mine yndlingsmærker, nemlig River Island, kan virkeligt bruges til meget. Kjolen koster ca. 300 kr. 
Kjolen har en sød detalje ved brystet, hvor den har en slags perlekæde syet på. Kjolen bliver også rigtig elegant og en smule sexet med de helt tynde stropper. 
Kjolen kan både bruges til hverdag, fest og en tur på stranden - dejligt med nogle all around - klude. 
Kjolen passer altså både til stiletter, ballerinaer og klipklapper. Den er også rigtig fin med en bolero eller en tynd cardigan over. 










Denne super sommerlige maxikjole er fra Romwe og koster ca. 559 kr. Kjolen kan findes her Romwe. Kjolen er nok udelukkende en sommerkjole. Den kan bruges til hverdag, fest og på stranden, men nok ikke til nytårsfesten eller julefrokosten. 
Kjolen er perfekt med klipklapper eller kilehæl under og en kæmpe stråhat over, men kan også dresses med en sort blazer og sorte stiletter eller ballerinaer. 
Pas på med alt for mange farver udover kjolen, men et par enkle i samme nuancer, som kjolens farver, er fine til. Ellers hold farverne i sort og grå. 










Håber i kan  bruge indlægget og er blevet lidt mere inspireret til sommerens look. Nu må vi bare håbe at vejret her i Danmark bliver lidt bedre - ellers kan vi jo ikke få luftet vores lækre sommerkjoler og solbrune stænger. 


Kys Buba! :*

1 kommentar: