onsdag den 8. august 2012

Trends12: Parka Jakker

Hej!
Så er jeg tilbage -  Sorry for ventetiden ;)
En af de store trends, som nok især kommer til udtryk til efteråret er Parka Jakker. De er især populære i sorte, blå eller armygrønne.
Jeg har fundet et par som jeg synes er rigtig flotte og som står inden for alle modekravene ;)
Håber i vil nyde dem :)
¨
Denne enkle og elegante jakke fra Vila passer godt til det meste. Især mørkeblå jeans og sorte stramme bukser eller tights. Den er ikke så god til kjoler eller nederdele, men det er de færreste parkajakker.
Jakken er bedst til mørkhårede eller rødhårede piger, blondt hår er knap så godt til - men kan selvfølgeligt godt gå ;)
Stort set alle sko vil matche til jakken, da den er så enkel. Så om du er til sneakers, stiletter, gummistøvler eller slippers kan jakken stå inden for det hele.
Så et godt køb hvis du har en enkel, feminin stil.
Kan bl.a. købes på Bestseller og Smartgirl til ca. 350 kr.








Denne flotte, varme jakke fra River Island koster ca.  480 kr og kan købes på River Island og Asos.
Jakken passer igen til det meste. Igen skal du droppe kjoler og nederdele, hvis du vil bære jakken flot. Den armygrønne farve er god til alle hårfarver - heldigvis ;)
Ved denne jakke er det fleste sko også fine til, men et par sorte kilehæls ankelstøvler og et par mørkeblå jeans ville være perfekt under.







Denne oversize parka jakke er lidt anderledes en de klassiske parkajakker, men passer fint til at piger med moderne og feminin stil. Jakken kan købes på Asos og er By Asos Collection. Den koster ca. 675 kr.
Ved denne jakke er sorte bukser dog ikke perfekte til, men kan selvfølgeligt godt gå til, så længe de er tight.
Men ellers er blå og grå jeans perfekte til. Et par sneakers, trainers eller gummistøvler er super fint til, for at gøre looket lidt sporty.








Kys for denne gang!
- C

1 kommentar: